Miksi jäseneksi liittyminen kannattaa?
Vuosittain maksullisia ja maksuttomia koulutuspäiviä
Yhdistys tukee jäsenten aluetapaamisia
Pääset mukaan SPT:n Facebook -keskusteluryhmään
Saat tiedotteita alan tapahtumista
Miksi kannattaa liittyä jäseneksi?

Hae jäseneksi!

Miten haen jäsenyyttä?

Täytä sivun alalaidasta löytyvä liittymislomake.

Liittymislomakkeen täytettyäsi ruudulle tulee näkyviin maksuohjeet!

Jäsenmaksu 2023: varsinainen jäsen 50 €, opiskelijajäsen 20 €, kannatusjäsen 100 €

Hallitus hyväksyy jäsenyytesi heti seuraavassa kokouksessa sen jälkeen, kun maksusuorituksesi näkyy tilillä. Jos maksusuoritusta ei ole tehty, hakemuksesi hylätään. 

Jäsenmaksun suorittaminen

SPT ry:n jäsenyys edellyttää jäsenmaksun suorittamista kerran vuodessa. Jäsenmaksut laskutetaan aina helmikuun aikana. Mikäli jäsenmaksu on maksamatta, katsotaan jäsenyyden etuineen päättyneen.

Mikäli olet juuri valmistunut ja haluat päivittää jäsenyytesi ennen vuosikokousta saadaksesi äänioikeuden, ota yhteys taloudenhoitajaan sanni.rantanen@puhevammaistentulkit.fi 

Jos olet SPT:n jäsen ja siirtymässä eläkkeelle, sinulla on oikeus vapaajäsenyyteen saavutettuja jäsenetuja menettämättä. Hallitus tekee päätöksen vapaajäsenyydestä kirjallisen hakemuksen perusteella.

Opiskelijajäsen: muistathan ilmoittaa valmistumisestasi jäsenrekisterin ylläpitäjälle sanni.rantanen@puhevammaistentulkit.fi

Miten kirjaudun jäsensivuille?

Kun hallitus on hyväksynyt sinut SPT:n jäseneksi, saat oikeudet jäsensivuille, joissa pääset osallistumaan keskusteluihin, saat tietoa tapahtumista, koulutuksista ym ajankohtaisista asioista.   Klikkaa Tervetuloa jäsensivulle-linkkiä sivun ylälaidassa. Syötä kirjautumiskenttään ilmoittamasi sähköpostisi ja klikkaa "unohtuiko tai haluatko luoda uuden salasanan". Saat sähköpostiviestissä tunnuksen, jolla pääset kirjautumaan jäsensivuille. 

Hienoa, että saamme sinut joukkoomme!